måndag 26 september 2011

Sillvik


Det här var min frukostutsikt förra veckan.. Helt underbar!
Jag var på kurs i Sillvik utanför Göteborg. Bodde i princip på stranden, eller rättare sagt på klipporna på stranden. Vädret var så där, men en promenad efter strandremsan hanns med i alla fall.
Det är roligt att åka iväg, träffa nya människor och få lite inspiration. Och i detta fallet var det även rekreation!
Helt underbart!

Så jag hann inte uppdatera förra veckan, och helgen var ganska hektisk!
Fredag var jag och min älskling på restaurang och åt en god middag. Bara han och jag och goda vitlöksbröd! Underbart mysigt! 
Lördagen började med en cykeltur till gymmet, spinning, Body Pump och sen cykling hem. Kan säga att benen var lite tröttare på vägen hem.. =)
Sen kom söta lilla Lilly och hälsade på moster. Min systers (snart) 3 åring kom och sov över till söndag. Så vi hyrde Disneyfilmer, köpte pizza och lördagsgodis och for till den lokala "lekhallen". 
Så vi hann massor under helgen!

Vad har ni pysslat med?

Later!

2 kommentarer:

  1. määäähhh!! jag trodde du läste min blogg. kul kompis du är ;) gick det bra ikväll? jag mår som jag förtjänar. som en liten kråka :P anta utmaningen nu!

    SvaraRadera
  2. Visst läser jag din blogg, men dom 2 sista veckorna har jag knappt hunni sitta vid datorn.. Men ska bli bättre!:-) Klart det gick bra på passet! Nya deltagare dessutom! Läser inte du min blogg? Antagit och utmanat vidare! :-D

    SvaraRadera

Tack för att du kikade in och lämna gärna en liten rad eller två så att jag vet att just DU varit här!
Kram Elin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...